Sitemap

Gardin-nyt er en spændene gardin- og markisebutik. Hos os er du sikret høj kvalitet samt kyndig vejledning. Kontakt os over telefon eller besøg vores butik med 1.200 m2 showroom i Holbæk centrum.

Om Gardin-nyt

Kontakt os via telefon eller mail. Vi har åbent alle hverdage fra 10.00 – 18.00, samt lørdag fra 10.00 – 15.00. Vi leverer både gardinløsninger til private og erhverv.

Rentefri finansiering – Del din betaling op med en finansiering op til 60.000 kr. Vi tilbyder attraktive finansieringsløsninger i samarbejder med Resurs bank. Ansøg direkte her.

Gardinbussen kommer gratis ud til dig. Vi stiller en gardindekoratør til rådighed, som lytter til dine behov. Du får vejledning, vi laver alle opmålinger og sørger for at dine ønsker bliver indfriet.

Produkter

Gardiner

Plisségardiner er meget fleksible og kan tilpasses dine behov ift. type og størrelse. Gardinet fås i mange forskellige farver, strukturer og mønstre. Derfor kan du skabe et gardin som matcher lige netop dine ønsker.

Dupli gardiner er fleksible og kan tilpasses alle vinduers størrelser og typer. Dupli gardinerne er yderst populære, fordi du kan sætte gardinet, så det kun dækker fx den nederste eller midterste del af vinduet, og derved kan du let skærme mod indkig og sollys i rummet.

Rullegardiner er til dig, der søger det Sikre valg. Rullegardiner er effektive ift. at skærme for solen, samt holde temperaturen i et rum på et tåleligt niveau. Et rullegardin sikrer dig mange muligheder for at få netop det gardin, som du ønsker dig.

Duo Rollers er en ny type stribede rullegardin i skiftevis transparente og ikke-transparente striber. Duo Rollers hjælper med at beskytte dit hjem fra direkte sol og sikrer på samme tid et blidt og naturligt lysindfald i dit hjem.

Lamelgardiner er til dig, der ønsker en stilren og enkel løsning. Lamelgardiner passer til alle boligtyper og er samtidig både funktionelle og enkle i udtrykket. Der er mulighed for en skræddersyet løsning, hvor du kan gøre gardinerne til dine helt egne.

Persienner kan også nævnes som et sikkert og stilrent design. De er genopstået som en populær gardinløsning i et skandinavisk design. De fås i flere forskellige materialer og størrelser, alt efter hvad du ønsker, og hvad du skal indrette.

Foldegardiner er til dig, der ønsker en stilren og blød indramning af dine vinduer. Du kan skabe et stilrent udtryk til din bolig og dine vinduer, da muligheder ift. stof og design nærmest er uendelige. Samtidig er foldegardiner praktiske og kvaliteten er i top.

Panelgardiner er til dig, der ønsker et dekorativt udseende i dit hjem. Panelgardiner er samtidig fleksible og praktiske. De sikre afskærmning af både lys og mørke, alt efter hvordan det passer dig.

Stofgardiner er meget populære i det moderne hjem. Du kan med stofgardiner skabe et unikt udtryk, og de kan være prikken over i’et i en smuk og elegant indretningsstil.

Mørklægningsgardiner holder lyset ude og temperaturen lav. Denne løsning er især populær i soveværelset, da et mørklægningsgardin er med til at forlænge søvnen og forbedre søvnkvaliteten.

Trådgardiner er til dig, der ønsker at skabe et anderledes dekorativt udtryk i din bolig. Denne løsning sikrer et smukt spil mellem lys og skygge og har samtidig et både let og luftigt udtryk.

Elektriske gardiner er for dig, der elsker den smarte løsning. Det bliver mere og mere populært at vælge gardiner med en elektrisk løsning. Dette er en mulighed ift. næsten alle vores produkter. De kan betjenes via stemmestyring, smartphone og fjernbetjening.

Refashion rullegardiner er en specialserie af rullegardiner fra Stila. Gardinet er lavet af upcyclede stofrester fra modeindustrien. Stofresterne indsamles, sorteres og genanvendes. Dette gardin er derfor en sammensætning af flere typer stof.

Markiser

Back to back markiser er perfekte til solafskærmning. Du kan placere den i haven, hvor det passer dig bedst. Det er både en god dekorativ løsning og kan forlænge de lune sommeraftener med familien. Denne Markilux markise er velegnet både til private og erhverv.

En Pergola sikrer dig ekstra komfort udendørs. En Pergola markise er kendetegnet ved høj kvalitet og stabilitet. Den er yderst stabil og har et stort udfald på op til 6 meter. Med en Pergola, kan du skabe et dejligt uderum og forlænge sommeren.

Sidemarkiser sikrer dig og dine gæster læ for vinden. En sidemarkise skaber god komfort på din terrasse. Den kan tilmed få dine sommeraftener, til at føles både længere og bedre. Denne Markise kan tilpasses fuldstændig efter dine behov.

Terrassemarkiser gør dit udendørsliv bedre. En terrassemarkise gør at du kan nyde dine sommeraftener lidt længere på terrassen i læ for dårligt vejr og uden besvær. Ved vores Markilux markiser har vi fokus på kvalitet og sikkerhed.

Udestue og tagmarkiser er med til at skabe et bedre indeklima. De er ideelle ift. at gøre en udestue behagelig at opholde sig i året rundt. Kvalitet og sikkerhed er i fokus ved vores markiser.

Udvendige screens er en løsning til solafskærmning der stormer frem. Det er en diskret løsning, når det ikke er i brug og er effektiv ift. afskærmning og energibesparelse, når den er i brug.

Vinduesmarkiser i sikker kvalitet og stabilitet. En vinduesmarkise er med til at holde varmen ude. Derudover falmede gulve og møbler, grundet solens påvirkning. Markilux vinduesmarkiser sælges med 5 års garanti.

 

Diverse

En Markant fra Markilux er et fantastisk alternativ til en overdækket terrasse. Den gør dine sommeraftener længere, mere behagelige og samtidig klæder den dig godt på ift. det let omskiftelige danske sommervejr.

Parasoller er let flytbare og gør det komfortabelt for dig, at være udenfor på de varme sommerdage. Vi har et kæmpe udvalg af parasoller fra Markilux i vores showroom centralt i Holbæk.

Design tæpper fra Linie er et dansk, stilfuldt design. Tæpperne er håndlavede og eksklusive. De fås i et stort udvalg af forskellige farver. I Linie tæpper er der fokus på at imponere og på at funktionaliteten er i top.  Linie er førende indenfor nordisk tæppedesign